ADAGA PREMİUM AMİNO 20

image

ADAGA PREMİUM AMİNO 20

AMİNO ASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE



CE BELGESİ

MSDS BELGESİ



BİTKİSEL GELİŞİMİ TEŞVİK EDEREK VERİM VE KALİTEYİ ARTTIRIR

  • Hayvansal menşeli amino asit içeren sıvı gübre, bitkilerin kök gelişimini teşvivk ederek daha sağlam ve derin kök sistemleri oluşturmalarına yardımcı olur.
  • Bitkilerin çiçeklenme süreçlerini teşvik eder ve meyve oluşumunu artırarak daha fazla ve kaliteli ürün elde etmenizi sağlar.
Garanti Edilen İçerik %W/W
Organik Madde %55
Organik Karbon (C) %12
Organik Azot(N) %8
Serbest Aminoasitler %20
pH Aralığı 5-7

BİTKİ Topraktan Yapraktan
litre / dekar
UYGULAMA ZAMANI
Litre / Dekar
Domates, Biber(Sera) 2-3 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / 100 lt su Şaşırtmadan 7 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama
Domates, Biber(Tarla) 1-2 L / da 200-300 ml / da Şaşırtmadan 7 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama
Hıyar Kabak, Kavun,
Karpuz, Patlıcan (Sera)
1,5-2 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / 100 lt su Şaşırtmadan 5 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama
Hıyar Kabak, Kavun,
Karpuz, Patlıcan (Tarla)
1-2 L / da 250-300 ml / da Şaşırtmadan 5 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama
Sebze Damla Sulama
Uygulamaları
1,5 L / da 500 ml / da Şaşırtmadan 5 gün sonra, tüm gelişim dönemi boyunca haftada 1 uygulama
Limon, Portakal, Mandalina,
Greyfurt
2 L / da - 100 lt su ile 150-300 ml / 100 lt su Çiçeklenme öncesi itibari ile 15-20 gün ara ile 7 uygulama
Elma, Armut, Ayva 1,5-2 L / da - 100 lt su ile 200-400 ml / 100 lt su Tam vejetatif gelişim döneminden çiçeklenme dönemine kadar 3 uygulama
Şeftai, Kiraz, Kayısı 2 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / 100 lt su Erken çiçeklenme dönemi itibari ile her 15-20 günde bir 3 uygulama
Nektarin 1,5 L / da - 100 lt su ile 150 ml / 100 lt su Tam vejetatif gelişim döneminden itibaren 20 günde bir uygulama
Bağ 1 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / 100 lt su Bahar sürgün döneminden itibaren 15-20 gün aralıklarla 3 uygulama
Marul(Sera) 2 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / 100 lt su Şaşırtmadan 5 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama
Marul(Tarla) 1,5 L / da - 100 lt su ile 150 ml / 100 lt su Şaşırtmadan 5 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama
İncir 1 L / da - 100 lt su ile 300 ml / 100 lt su Tam vejetatif gelişim döneminden itibaren 15 günde bir uygulama
Vişne 1 L / da - 100 lt su ile 200 ml / 100 lt su Yaprakların gözükmeye başladığı dönemden itibaren 15 günde bir 3 uygulama
Erik 1,5 L / da - 100 lt su ile 100 ml / 100 lt su Tam vejetatif gelişim döneminden itibaren 20 günde bir 3 uygulama
Badem 2 L / da - 100 lt su ile 250 ml / 100 lt su 1. uygulama meyve tutumu sonrası, 2. uygulama 20 gün sonra
Zeytin 1,5 L / da - 100 lt su ile 250-400 ml / 100 lt su Tam vejetatif gelişim döneminden itibaren 15 günde bir 3 uygulama
Patates 2,5 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / 100 lt su Çimlenmeden 25-30 gün sonra, 20 günde bir 3 uygulama
Fasulye, Bezelye, Mercimek,
Nohut, Soya Fasülyesi
1 L / da - 100 lt su ile 250 ml / da 3 yaprak döneminden itibaren 15 günde bir 3 uygulama
Fındık 1,5 L / da - 100 lt su ile 250-400 ml / 100 lt su 1.uygulama 3 yapraklı dönemde
2. uygulama 10 gün sonra,
3. uygulama fındık gelişim döneminde (Not: Dekara düşük volüm su uygulamalarında yüksek doz tavsiye edilir.)
Nar 1 L / da - 100 lt su ile 200 ml / 100 lt su Çiçeklenme dönemi sonrası, 20 günde bir 3 uygulama
Antepfıstığı, Ceviz, Kestane 1,5 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / 100 lt su Erken çimlenme itibari ile 15 günde bir uygulama
Muz 2 L / da - 100 lt su ile 200 ml / 100 lt su Çiçeklenme başlangıcı ve 30 gün sonra olmak üzere 2 uygulama
Şekerpancarı 1,5 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / da 2 yapraklı dönemden itibaren 15 günde bir 3 uygulama
Çilek(sera) 2,5 L / da - 100 lt su ile 200-400 ml / 100 lt su Tam vejetatif gelişim döneminden çiçeklenme dönemine kadar 3 uygulama
Çilek(tarla) 1,5 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / da Tam vejetatif gelişim döneminden çiçeklenme dönemine kadar 3 uygulama
Kesme Çiçek 1,5 L / da - 100 lt su ile 200 ml / 100 lt su Çimlenmeden 20-30 gün sonra, 15 günde bir 3-4 uygulama
Kivi 1 L / da - 100 lt su ile 300 ml / 100 lt su 1. uygulama vejetasyon dönemi başlangıcı, 2.uygulama 20 gün sonra
Buğday, Arpa, Çeltik 1,5 L / da - 100 lt su ile 300-500 ml / da Kardeşlenme dönemi itibari ile 3 uygulama
Mısır 2 L / da - 100 lt su ile 300-500 ml / da 4 yapraklı dönem, 6 yapraklı dönem ve püskül oluşumu itibari ile toplam
3 uygulama(3. uygulama bu dönemde insektisit uygulaması var ise)
Kanola 1 L / da - 100 lt su ile 150 ml / da 1.uygulama ilkbahar vejetatif gelişim dönemi,
2. uygulama 20 gün sonra (su uygulama oranı: 40-50 L/da)
Ayçiçeği 1,5 L / da - 100 lt su ile 200 ml / da 1. uygulama 4-6 yaprak dönemi,
2. uygulama 20 gün sonra
Pamuk 1 L / da - 100 lt su ile 200 ml / da 1. uygulama tekrarlanma başlangıcında,
2. uygulama erken çiçeklenme,
3. uygulama koza açım dönemi
Havuç 1 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / da Çiçeklenmeden 25-30 gün sonra, 20 günde bir 3 uygulama
Tere, ıspanak, Maydanoz 1 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / da 2-4 yapraklı dönemden itibaren her 20 günde bir 3 uygulama
Soğan, Sarımsak 1,5 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / da Erken yumru oluşumundan itibaren 20 günde bir 3 uygulama
Çavdar 1 L / da - 100 lt su ile 200 ml / da Kardeşlenme ve sapa kalkma arasında
Tütün 1 L / da - 100 lt su ile 400 ml / da 1. uygulama şaşırtmadan 15-20 sonra,
2. uygulama 10 gün sonra
Yerfıstığı 1 L / da - 100 lt su ile 250 ml / da 3 yaprak döneminden itibaren 15 günde bir 3 uygulama
Enginar 1,5 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / da Vejetatif gelişim dönemi itibari ile 20 günde bir 4 uygulama
Lahana 1,5 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / da İlk uygulama şaşırtmadan 15 gün sonra,
2. ve 3. uygulamalar 15 gün arayla
Kereviz 1 L / da - 100 lt su ile 200-300 ml / da Çimlenmeden 25-30 gün sonra, 20 günde bir 3 uygulama
Not: Uygulama 10-15 gün ara ile tekrarlanabilir. En uygun zamanlama ve doz ayarını Ziraat Mühendisi Danışmanınız belirleyebilir. Kullanmadan önce çalkalayınız.

Hemen Ara