image

ADAGA POT-25

ADAGA POT 25 ile meyvelerin ne kadar iri ve dolgun olduğuna şaşıracaksınız . Potasyum Çözeltisi, NB Gübre Çözeltisi. Meyve Büyütücü, Meyve Kızartıcı Gübre.

TESCİL BELGESİ

CE BELGESİ

MSDS BELGESİ



POTASYUM ÇÖZELTİSİ

Meyve Büyütücü / Meyve Kızartıcı

  • Meyvelerin ve tüm ürünlerin iri, dolgun, sert ve renginin mükemmel olmasını sağlar.
  • Daldan düşen meyve sayısını en aza indirir.
  • Meyvelerin raf ve depolama ömrünü uzatır.
  • %100 alınabilir formdadır.
  • Hızlı ve gözle görünür bir beslenme sağlar.

Potasyum ağırlıklı gübre çözeltisidir. Sebze ve meyve ağaçlarında tomurcuk ve çiçek oluşumunu destekler. Meyve bağlama ve özellikle kalitesini arttırır. Olumsuz yetişme koşullarına, hastalıklara ve hububatlarda yatmaya karşı dayanıklılık sağlar. Generatif dönemde de yaprak faaliyetlerinin (özümleme) devamlılığını teşvik ederek ürünün iri, dolgun, sert ve renginin canlı olmasını sağlar. Daldan düşen meyve sayısını en aza indirir. Depolama ve raf ömrünü uzatır. Bitkilerde su dengesini sağlar, fotosentez ürünlerinin üretimini ve taşınmasını sağlar ve bazı enzim sistemlerini etkinleştirir ya da aktive eder. ADAGA POT -25 mikro elementlerden Demir ve Manganezin alınımını teşvik eder. Alınamama sorununu çözer. ADAGA POT -25 bitkide meydana gelen gelişmede durma, olgunlaşmanın gecikmesi, ve küçük meyve oluşumu gibi sorunları ortadan kaldırır. Uygulama sonrası kısa sürede sonuç verir, %100 alınabilirliği ile hızlı ve gözle görülür bir besleme sağlar.

Garanti Edilen İçerik % W/W
Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O) 25

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN cc/dekar
(100 litre su ile)
DAMLAMA SULAMADAN
Litre/Dekar
(1 ton su ile)
Domates-Biber-Patlıcan-Hıyar Meyveler yeterli iriliğe ulaştıktan sonra 200-250 1-3
Karpuz-Kavun-Kabak
Çilek 150-200 1-2
Bağ-Kivi Tatlı koruk döneminde 200-250 1-3
Muz Taraklarda irileşme olunca 200-250 2-3
Narenciye Meyveler irileşip, ben düştüğünde 200-250 2-3
Kiraz-Vişne-Şeftali-Kayısı-Erik 150-200 1-3
Elma-Armut-Ayva 200-250 1-3
Zeytin Çiçeklenmeden önce
Çiçeklenmeden önce (Çekirdek sertleşmesinden sonra)
(Karartmayı hızlandırmak için benek döneminden itibaren 2-3 uygulama)
250-300 3-4
2. Uyqulama: Bitkiler 40-50 cm olunca 200-250 1-3
Mısır - Ayçiçeği Danede süt doldurma döneminde 200-250 1-2
Patates-ş.Pancarı-Havuç Yumuş irileşme döneminde 200-250 2-3
Buğday-Arpa-Çeltik Başakta süt dolum döneminde 200-250 -
Pamuk Koza açma döneminde 200-250 1-2
Fasulye-Nohut-Mercimek Kapsül doldurma döneminde 150-200 1-2
Fındık-Ceviz-Antep Fıstığı İç doldurma döneminde 150-200 1-3
Soğan-Sarımsak Baş irileşme döneminde 150-200 1-2
Yaprağı Yenen Sebzeler Yetişme dönem sonuna doğru 100-150 1-2
(Marul-Kıvırcık-Lahana v.b.)
Yeşil Alanlar - Süs Bitkileri 150-200 1-3
Not: Uygulama 10-15 gün ara ile tekrarlanabilir. En uygun zamanlama ve doz ayarını Ziraat Mühendisi Danışmanınız belirleyebilir. Kullanmadan önce çalkalayınız.
Hemen Ara